УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Громадянина Туреччини поміщено в пункт тимчасового перебування іноземців з метою видворення з України…

Громадянина Туреччини поміщено в пункт тимчасового перебування іноземців з метою видворення з України за порушення міграційного законодавства

Громадянина Туреччини поміщено в пункт тимчасового перебування іноземців з метою видворення з України за порушення міграційного законодавства

У Пустомитівському районі виявлено громадянина Туреччини, який незаконно перебував на території України без жодних документів, що посвідчують особу.

Ще під час операції “Мігрант” іноземця притягнули до адміністративної відповідальності за ст.203 КУпАП та прийняли рішення про його примусове повернення.

Проте, чоловік надалі залишився в Україні. А тому згідно рішення Галицького районного суду, вчора, його помістили до Волинського ПТПІ терміном на 6 місяців з метою ідентифікації та забезпечення вже примусового видворення.

Крім цього, на громадянина повторно складено протокол про адміністративне правопорушення, винесено постанову згідно ст.203 КУпАП та накладено штраф у розмірі 1 700 грн.

Додамо, виявлення порушника міграційного законодавства відбулося за участі працівників відділу міграційного контролю та адміністративного провадження Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції ГУ ДМС у Львівській області.

Головне управління ДМС у Львівській області