Міжнародний день людей з інвалідністю міграційники Рівного відзначали з вихованцями Центру «Особлива…

Міжнародний день людей з інвалідністю міграційники Рівного відзначали з вихованцями Центру «Особлива дитина»

Міжнародний день людей з інвалідністю міграційники Рівного відзначали з вихованцями Центру «Особлива дитина»

Сьогодні, 3 грудня, світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Рівненські міграційники  відзначили цей день разом з вихованцями та батьками дітей з особливими потребами Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Осблива дитина».

Тут відбувся святковий концерт для батьків, волонтерів, меценатів та працівників органів місцевого самоврядування з нагоди  відзначення шістьох номінантів події «Гордість закладу».  Діти отримали нагороди за спортивні, навчальні та творчі досягнення.

Міграційники Рівного котрий рік поспіль, на постійній основі, співпрацюють  з НРЦ "Особлива дитина",  та по можливості допомагають у вирішенні проблем діток з особливими потребами.

Виконком управління освіти рівненської міської ради  висловив подяку начальнику УДМС у Рівненській області Лілії Драпчинській за активну співпрацю та вагомий внесок щодо організації та проведення заходів для дітей з особливими освітніми  потребами.

Варто зазначити, що в Україні впроваджений стратегічний напрям безбар’єрного простору, який затверджений Розпорядженням Кабінету міністрів України №366-р від 14.04.2021 року «Про схвалення Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року», реалізація та мета якого -  сформувати громадську думку та підвищити рівень знань щодо цінностей про безбар’єрність .

Управління ДМС у Рівненській області