УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Управлінні ДМС України в Хмельницькій області продовжується Всеукраїнська акція «16 днів проти…

В Управлінні ДМС України в Хмельницькій області продовжується Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

В Управлінні ДМС України в Хмельницькій області продовжується Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Із 1991 року акцію «16 днів проти насильства» підтримують 100 країн світу задля того, щоб збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства і створити соціальний простір, вільний від насильства.

Щорічна Всесвітня акція «16 днів проти насильства» проводиться з 25 листопада по 10 грудня.

Основними завданнями акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги громадськості до таких актуальних проблем: запобігання та протидії домашнього насильства і торгівлі людьми, активізація діяльності державних установ та громадських об'єднань задля поєднання зусиль щодо захисту прав людини.

Пам’ятаємо, що подолання такого негативного соціального явища, як насильство, можливе лише за умови об’єднання зусиль як державних органів, установ та громадських організацій, так і кожного з нас.

Управління ДМС України в Хмельницькій області додатково інформує громадян щодо можливих ризиків стати жертвою торгівлі людьми та як запобігати і протидіяти домашньому насильству.

Зважаючи на вищевказане, пропонуємо пройти пізнавальне тестування щодо визначення особистого рівня обізнаності та розуміння проявів домашнього насильства, а також видів відповідальності за скоєння такого насильства (тестування доступне за посиланням).

Управління ДМС у Хмельницькій області