УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Документування багатодітної родини до Міжнародного дня прав людини

Документування багатодітної родини до Міжнародного дня прав людини

Документування багатодітної родини до Міжнародного дня прав людини

До Міжнародного дня прав людини працівники Індустріального відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області оформили документи для отримання паспортів громадянина України для виїзду за кордон багатодітній родині з Харкова.

Відразу після оформлення та видачі дітям довідок про реєстрацію громадянином України, працівники Міграційної служби прийняли документи для оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Завдяки налагодженій роботі міграційників родина з мінімальними затратами часу та у зручний спосіб отримає документи для виїзду за кордон для кожної дитини.

Нагадуємо, що 10 грудня 1948 року Генеральна Асамблея ООН прийняла та проголосила резолюцією 217 А (ІІІ) Загальну декларацію прав людини. Декларація стала першим міжнародно-правовим документом, який представляв глобальне бачення світовою спільнотою прав людини. І саме цей документ ліг в основу численних міжнародно-правових договорів, конституцій багатьох держав світу, а також договорів, на яких будувалися регіональні системи захисту прав людини.

Головне управління ДМС у Харківській області