УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційною службою Житомирської області проведено зустріч з студентами

Міграційною службою Житомирської області проведено зустріч з студентами

Міграційною службою Житомирської області проведено зустріч з студентами

8 грудня 2021 року відбулася зустріч представників Управління ДМС у Житомирській області зі студентами Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Начальник Корольовського відділу у м. Житомирі Вячеслав Сукманюк та головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ УДМС Олена Чупріна провели роз’яснювальну роботу з питань роботи Міграційної служби.

Слухачів ознайомлено із функціями та напрямами роботи Державної міграційної служби України, роз’яснено порядок надання адміністративних послуг, представлено можливості використання електронних сервісів.

Зокрема, Вячеслав Сукманюк розповів про оформлення паспорта громадянина України: оформлення ID-картки за місцем звернення; одночасне з першою ID-карткою оформлення РНОКПП для осіб від 14 до 18 років, без необхідності звернення до податкового органу на ін.

Детальніше про спрощення процедури оформлення паспорта громадянина України у Постанові № 1109 від 01.09.2021 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 4 червня 2014 р. № 289 і від 25 березня 2015 р. № 302».

У межах щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» окрема увага приділена проблемі подолання домашнього насильства, насильства за ознакою статі, на неприйнятному ставленні до насильства та проявів дискримінації.

Управління ДМС у Житомирській області