Керівник Міграційної служби Полтавщини привітав з Днем вшанування учасників ліквідації наслідків…

Керівник Міграційної служби Полтавщини привітав з Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Керівник Міграційної служби Полтавщини привітав з Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Щороку 14 грудня відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, встановлений Указом Президента України у 2006 році.

У цей день щороку проводяться різноманітні заходи, фотовиставки, презентації  приурочені Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 

Міграційники Полтавщини постійно долучаються до таких заходів, також у службі працюють колеги, які потерпіли від наслідків масштабної катастрофи. Лідія Кузьменко, начальник Подільського відділу у місті Полтаві, яка евакуйована у 1986 році із зони відчуження та Оксана Чмихало, головний спеціаліст відділу бухгалтерської служби Управління, яка визнана потерпілою Чорнобильської аварії.

З цієї нагоди, керівник Міграційної служби Полтавщини Сергій Шостак з подарунками та теплими словами привітав співробітниць, побажав доброго здоров'я, міцності духу, сімейного благополуччя, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні, миру та спокою.

Управління ДМС у Полтавській області