Працівниками УДМС Хмельниччини поміщено до Волинського ПТПІ нелегального мігранта із подальшим…

Працівниками УДМС Хмельниччини поміщено до Волинського ПТПІ нелегального мігранта із подальшим видворенням за межі країни

Працівниками УДМС Хмельниччини поміщено до Волинського ПТПІ нелегального мігранта із подальшим видворенням за межі країни

14 грудня в місті Хмельницькому на території ринку по вулиці Львівське шосе під час проведення профілактичних заходів за дотриманням міграційного законодавства, зокрема виконанням примусових рішень, працівниками УДМС України в Хмельницькій області виявлено громадянина Республіки Азербайджан , який перебуває на території України понад встановлений термін.

В липні 2021 року вказаного іноземця було притягнено до відповідальності за ст. 203 КУпАП та винесено рішення про примусове повернення до країни походження згідно ст. 26 Закону України «Про правовий статус іноземців то осіб без громадянства». Громадянин Республіки Азербайджан дане рішення не виконав та ухилився від виїзду за межі території України.

В порядку ст. 30 Закону України «Про правовий статус іноземців то осіб без громадянства» УДМС України в Хмельницькій області будо подано адміністративний позов до Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області.

Відповідно до рішення вищевказаного суду від 14 грудня 2021 року громадянина Республіки Азербайджан затримано з метою забезпечення примусового видворення та поміщено до Волинського ПТПІ.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України та знаходиться на постійному контролі керівництва Управління ДМС України в Хмельницькій області.

Управління ДМС у Хмельницькій області