Завдяки роботі запорізьких міграційників за рік 250 іноземців, що порушили міграційне законодавство,…

Завдяки роботі запорізьких міграційників за рік 250 іноземців, що порушили міграційне законодавство, примусово покинули Україну

Завдяки роботі запорізьких міграційників за рік 250 іноземців, що порушили міграційне законодавство, примусово покинули Україну

Цієї ночі працівники відділу по протидії нелегальній міграції УДМС Запорізької області супроводили та примусово видворили через аеропорт «Бориспіль» ще одного іноземця, який намагався проігнорувати діюче законодавство.

Громадянин Азербайджану прибув до нашої країни у 2020 році у приватних справах, своєчасно не виїхав та ще й не виконав прийняте відносно нього у вересні цього року рішення про примусове повернення.

В рамках здійснення міграційниками контролю за своєчасним виїздом іноземців - азербайджанця було виявлено повторно та поміщено до Чернігівського ПТПІ, де він перебував, очікуючи своєї депортації.

В`їзд до України незаконному мігранту заборонено до 2029 року.

Загалом, з початку року працівниками відділу по протидії нелегальній міграції УДМС було супроводжено до КПП та передано підрозділам Державної прикордонної служби для примусового видворення 26 неврегульованих мігрантів, ще 224 порушники міграційного законодавства примусово повернулися до країн походження.

Управління ДМС у Запорізькій області