Міграційники сьогодні навідали вихованців Рівненського навчально-реабілітаційного центру

Міграційники сьогодні навідали вихованців Рівненського навчально-реабілітаційного центру

Міграційники сьогодні навідали вихованців  Рівненського навчально-реабілітаційного центру

Діти напередодні Дня святого Миколая очікують дива. Вихованці Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина» теж чекали на подарунки та, разом з тим, створили свято і для гостей закладу.

17 грудня у закладі  було організовано традиційний благодійний проєкт «Майстерня святого Миколая».

Розпочав святкову програму танцювальний  колектив «Об’єднані серця» хореографічною композицією на мотив пісні «Місто спить» у виконанні Квітки Цісик. Під час святкової програми  у виконанні учнів закладу звучали пісні про  святого Миколая, про Різдво, що наближається. Учні порадували усіх прекрасною грою  на ударно-шумових інструментах.

У майстерні міграційники разом із школярями виготовили різдвяні зірочки на ялинку, новорічно-різдвяні ліхтарики, освоїли техніку декорування  айсингом  імбирного печива.

Привітати дітей з особливими освітніми потребами прийшли:  заступниця міського голови Марина Кузмічова,  начальник Управління освіти Богдан Турович, заступник  директора  Рівненського центру  професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості  Русланак Бодренко, працівники Управління державної  міграційної служби в Рівненській області Валентина Іванюк та Олександр Власиневич. Гості привітали школярів і педагогів зі святами, які наближаються, побажали усім міцного здоров’я,  успіхів у навчанні.

Кожен  учасник святкового дійства отримав, окрім солодких подарунків від гостей, хороший настрій та позитивні емоції.

Управління ДМС у Рівненській області