УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Студент з Індії оформив посвідку на тимчасове перебування у зв’язку із навчанням

Студент з Індії оформив посвідку на тимчасове перебування у зв’язку із навчанням

Студент з Індії оформив посвідку на тимчасове перебування у зв’язку із навчанням

Іноземці оформляють посвідки на тимчасове проживання у зв’язку із навчанням, а сьогоднішній відвідувач Управління з питань  імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції Головного управління ДМС у Львівській області вирішив це зробити, оскільки дуже любить Львів.

Без перебільшення, але студент обирав навчальний заклад дуже ретельно, а Україна та Львів припали йому до душі, оскільки це європейське місто із якісною освітою.

Двадцятирічний громадянин Індії Крішнан Ануш навчається у найстарішому вищому навчальному закладі України та Європи - у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З.Гжицького.

А ще відвідувач розповів, що в Індії освіта дорожча: 6 років навчання йому  обійшлось б у 100 тисяч доларів, а у нашому університеті - лише 12 тис.

Тож, якщо Ви іноземець і також мрієте про українську освіту - не забувайте, що для цього потрібна посвідка на тимчасове проживання, яку можна оформити у підрозділах ДМС. 

Варто лише пам’ятати про декілька простих правил: 

  • повинні бути підстави, такі як навчання, одруження чи інше;
  • документи для оформлення посвідки подаються не пізніше ніж за 15 робочих днів до закінчення встановленого строку перебування в Україні;
  • реєстрація на оформлення документів тільки через електронну чергу;
  • необхідно дотримуватися карантинних норм під час відвідування підрозділу: масковий режим, дистанція та дезінфекція рук.

Крім цього, Ви можете ознайомитися із вартістю послуг, переліком необхідних документів та підствами для відмови за посиланням.

Головне управління ДМС у Львівській області