УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Спільна праця заради громадян: у Львівському міському управлінні відбулася робоча нарада

Спільна праця заради громадян: у Львівському міському управлінні відбулася робоча нарада

Спільна праця заради громадян: у Львівському міському управлінні відбулася робоча нарада

Наприкінці місяця та вже і, навіть, 2021 року, керівництво Львівського міського управління та відділів “Центр оформлення документів” зібралися на спільну нараду.

Її метою, перш за все, є обговорення проблемних питань, які виникають під час прийому громадян та надання їм адміністративних послуг. 

Начальниця ЛМУ Юлія ЗАПЛІТНА підвела підсумок роботи за весь рік, розповіла на які напрямки потрібно звернути увагу, а також підкреслила, що варто наступного року вдосконалити знання законодавств працівниками підрозділів.

Тож, обговорення пройшло недаром: усі присутні пройшли тестування, щоб зрозуміти наскільки добре вони знають нову постанову Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. №1109, що вносяться до порядків, затверджених постановами КМУ від 4 червня 2014 р. №289 і від 25 березня 2015 р. №302 (про порядок оформлення документів).

Нагадаємо, що графік роботи міграційної служби під час святкувань дещо відрізнятиметься, а саме: 

  • апарат Головного управління 24-го, 31-го грудня та 6 січня працюватиме на годину менше, а вихідні дні припадають на 25-27 грудня, 1-3 січня та 7-9 січня;
  • територіальні підрозділи області із графіком понеділок - субота, не працюватимуть 25-27 грудня, 1-3 січня та 7-го 9-го та 10-го січня. Проте, 8-го січня прийом громадян здійснюватиметься. А 24-го, 31-го грудня та 6 січня робочий день скорочений на одну годину.

Щоб встигнути оформити паспорт до початку нового року рекомендуємо записатися в електронну чергу.

Крім цього, ознайомитися із переліком всіх необхідних документів, вартістю послуг та термінами виготовлення, а у подальшому слідкувати за етапом оформлення документа можна у наший чат-ботах.

 

Головне управління ДМС у Львівській області