У Чернівцях визначили пріоритетні напрямки роботи на 2022 рік

У Чернівцях визначили пріоритетні напрямки роботи на 2022 рік

У Чернівцях визначили пріоритетні напрямки роботи на 2022 рік

Розширена службова нарада за участі т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Василя Паращука, заступника начальника Управління Валерія Попова, керівників структурних та територіальних підрозділів відбулася у Чернівцях.

У вступному слові Василь Паращук довів основні тези, що прозвучали на підсумковій Колегії ДМС України за результатами роботи у 2021 році. Йшлося зокрема про адекватне реагування ДМС України на сучасні міграційні кризи та ризики, визначення протидії неврегульованій міграції як пріоритетного напрямку роботи міграційної служби та одним з чинників національної безпеки України, підвищення вимог до комунікації з отримувачами адміністративних послуг у найширшому розумінні – починаючи з посилення контролю за роботою  «Гарячої лінії», уваги до звернень громадян, розгляду та вивчення причин виникнення скарг, консультаційно-роз’яснювальної роботи у територіальних підрозділах, дотримання антикорупційного законодавства та вимог комунікаційного стандарту працівників ДМС України й завершуючи аналізом відгуків щодо ефективності роботи Управління за допомогою електронних сервісів ДМС - громадських опитувань (https://dmsu.gov.ua/services/votes.htmlhttps://dmsu.gov.ua/services/votes-hotline.html , https://dmsu.gov.ua/services/corruption.html ).

Валерій Попов зауважив, що в наступному році підвищуватимуться вимоги до кібер-безпеки, виконавської дисципліни, роботи з електронними  документами, захисту персональних даних тощо.

Про окремі проблемні питання в роботі структурних та територіальних підрозділів Управління в рамках порядку денного доповіли керівники окремих структурних підрозділів УДМС.

Підсумовуючи, т.в.о. начальника Управління Василь Паращук закликав учасників наради провести ґрунтовний аналіз результатів роботи структурних та територіальних підрозділів для врахування допущених помилок та усунення недоліків в подальшому. Керівник міграційної служби області подякував колегам за результативну роботу у році, що минає, та побажав й надалі не втрачати тих позицій, яких Управління досягнуло цьогоріч.

Управління ДМС у Чернівецькій області