Ніколи не пізно

Ніколи не пізно

Чимало випадків трапляється у практиці працівників підрозділів Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області оформлення першого паспорта значно пізніше законно встановлених строків. У більшості ситуацій на заваді стають скрутні життєві обставини.

Така ситуація трапилась і з 35-річним відвідувачем Світловодcького відділу УДМС. Чоловік з неповної сім'ї, у шкільному віці потрапив у компанію з поганим впливом, а потім у місця позбавлення волі. Оформлення першого паспорта для нього стало не першочерговою потребою.

Однак розуміючи, що чимало питань можна вирішити за наявності паспорта, пан Сергій звернувся до Світловодського відділу, його працівники допомогли з оформленням необхідних довідок. І от в 35-років заявник отримав першу ID-картку.

У Міграційній службі Кіровоградщини звертаються з нагадуванням, що вперше паспорт оформлюється у 14 років, а якщо через якісь обставини не вдалось це зробити вчасно, то не варто зволікати і звернутись з цим питанням до будь-якого підрозділу.

Управління ДМС у Кіровоградській області