На Хмельниччині продовжують виявляти незаконних мігрантів

На Хмельниччині продовжують виявляти незаконних мігрантів

На Хмельниччині продовжують виявляти незаконних мігрантів

03 грудня у місті Хмельницькому під час проведення заходів щодо виявлення порушень міграційного законодавства працівниками Управління ДМС України в Хмельницькій області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області виявлено громадянина Республіки Азербайджан, який перебував на території України з порушенням міграційного законодавства.

В ході зазначених заходів було встановлено, що даний іноземець попередньо притягувався до кримінальної відповідальності за умисне нанесення легких тілесних ушкоджень, зокрема за ч. 1 ст. ч.125 Кримінального кодексу України. В ході здійснення перевірки також виявилось, що у 2019 році відносно даного іноземця було прийнято рішення щодо примусового повернення до країни походження, яке він не виконав.

Вищевказаного іноземця було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3400 грн.

03 грудня 2021 року рішенням Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області позов Управління ДМС України в Хмельницькій області про затримання громадянина Республіки Азербайджан з метою забезпечення примусового видворення задоволено.

Працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Хмельницькій області спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області було поміщено незаконного мігранта до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, а 30 грудня 2021 року примусово видворено через ОКПП "Київ-Бориспіль".

Управління ДМС у Хмельницькій області