З Новим роком – від Головного управління міграційної служби Львівщини

З Новим роком – від Головного управління міграційної служби Львівщини

З Новим роком – від Головного управління міграційної служби Львівщини

У 2021 році ми навчилися жити долаючи нові перепони, ставили собі виклики прагнучи дійти до вершин, навчилися дбати про власне здоров’я та оточуючих у нелегкі часи пандемії. 

Ми перегортаємо ще одну сторінку життя - нашу історію. 

Зимові свята дарують кожному надію на краще майбутнє, на мир в Україні та злагоду в кожній сім’ї. Ми прощаємося із минулим роком та сподіваємося, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя.

У ці дні звідусіль летять вітання до рідних домівок, навстіж відкриті ворота кожної оселі в очікуванні добра та щастя, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серцях почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. 

Бажаємо Вам від усього колективу Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області  віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в кожному куточку нашої Батьківщини життя народу таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

Бажаємо Вам у Новому році щастя, удачі, миру над головою та міцного здоров’я. Нехай Різдвяна зірка об’єднує нас всіх та благословляє наші помисли.

Хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбутнього нашої рідної незалежної Батьківщини - України! Нехай трапиться різдвяне диво і триватиме увесь 2022 рік.

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Головне управління ДМС у Львівській області