Більше семисот порушників міграційного законодавства виявлені та притягнені до адміністративної…

Більше семисот порушників міграційного законодавства виявлені та притягнені до адміністративної відповідальності Міграційною службою Запоріжчини

Більше семисот порушників міграційного законодавства виявлені та притягнені до адміністративної відповідальності Міграційною службою Запоріжчини

Протягом минулого року Управлінням міграційної служби Запорізької області, в активній співпраці з правоохоронними органами, проводилася посилена робота, щодо протидії нелегальній міграції в регіоні.

У визначений період на території області було виявлено 247 незаконних мігрантів. Більшість іноземців - громадяни з Азербайджану, Узбекистану, Російської Федерації, Вірменії, Королівства Марокко та Індії, - були виявлені у Запоріжжі.

Загалом, до адміністративної відповідальності, за порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, було притягнено 779 порушника.

Стосовно 249 іноземних громадян були виконані рішення про примусове повернення до країн походження,  21-го нелегала міграційники примусово видворили з країни. 

130 іноземців отримали заборону в’їзду до України терміном від 3 до 10 років, 13 поміщено до пунктів тимчасового перебування іноземців.

Також в регіоні зберігається посилений контроль за іноземними особами, що звільнилися з місць позбавлення волі – 4 особи цієї категорії примусово повернено та ще 4 примусово видворено за межі України.

Загальна сума грошових штрафів, накладених на порушників, склала 1276706 гривень, 1164693 з яких вже стягнено на користь держави.

Управління ДМС у Запорізькій області