В Івано-Франківській області урочисто справив новосілля колектив Калуського територіального підрозділу…

В Івано-Франківській області урочисто справив новосілля колектив Калуського територіального підрозділу Міграційної служби

В Івано-Франківській області урочисто справив новосілля колектив Калуського територіального підрозділу Міграційної служби

На Прикарпатті справили новосілля Калуського відділу УДМС України в Івано-Франківській області.  Відтепер міграційна служба розташована у райцентрі у зручному для людей місці, що значно поліпшить умови обслуговування населення Калуського району.

Власне, від початку і до реалізації задуму розмістити підрозділ  у приміщенні з кабінетами на першому поверсі минуло не так багато часу. Ініціатива начальника УДМС в області Сергія Саіва знайшла розуміння і  підтримку у Калуській об’єднаній територіальній громаді, керівництві районної держадміністрації та районної ради. Відтак завдяки колективним зусиллям на сьогодні тут створено чудові умови для надання громадянам адміністративних послуг з оформлення біометричних документів, а також  інших питань, з якими люди звертаються у міграційну службу.       

Традиційно на новосілля своїх колег прибули керівники усіх територіальних підрозділів міграційної служби Прикарпаття. Керівник міграційної служби області Сергій Саїв з приємністю вручив Подяки УДМС міському голові Калуша Андрієві Найді і голові районної державної адміністрації Жанні Табанець, подякував  кожному, хто долучився до облаштування нового приміщення. а начальнику Калуського відділу Мирославові Мельнику і всьому колективу підрозділу побажав наснаги та відповідального ставлення у вирішенні завдань служби і запитів громадян.  Службові приміщення освятили і благословили працівників міграційної служби на добрі справи отець Степан і отець Григорій.

Калуський відділ міграційної служби – один з найбільших в Івано-Франківській області. Торік тут громадяни оформили майже 11 тисяч біометричних документів. Працівники відділу виявили 14 мігрантів-іноземців з неврегульованим статусом, службою було прийнято 11 рішень про примусове повернення правопорушників з України.

Потужним є економічний ефект від діяльності територіального підрозділу. Торік місцевий бюджет за надані підрозділом адміністративні послуги поповнився 2 мільйонами 261 тисячею гривень.

Управління ДМС в Івано-Франківській області