Перший паспорт у 25 років!

Перший паспорт у 25 років!

Перший паспорт у 25 років!

Працівники Головного управління ДМС у Харківській області разом з працівниками Холодногірського відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області та адвокатом Благодійного фонду «Право на захист» надали допомогу хлопцю, який протягом багатьох років не міг оформити свій перший паспорт.

Борис народився та виріс в Україні, в Криму. Коли йому виповнилося 16 років, хлопець з батьком переїхав на Полтавщину. Раптова смерть батька, відсутність документів і можливості повернення до матері в Крим завадили хлопцю вчасно оформити паспорт.

Складна життєва ситуація змусила Бориса звернутися за допомогою до Холодногірського відділу у місті Харкові ГУ ДМС у Харківській області, працівники якого порадили звернутися до БФ «Право на захист» для отримання правової допомоги.

Після тривалої кропіткої роботи міграційників та адвоката фонду вдалося зібрати ряд необхідних документів і підтвердити належність Бориса до громадянства України. Після проходження відповідної процедури хлопець отримав свій довгоочікуваний паспорт громадянина України. А вже наступного дня Борис зі своєю нареченою повідомили, що їм вдалося також зареєструвати народження сина та отримати свідоцтво про народження, у якому батьком зазначено громадянина України Бориса.

Команда Міграційної служби Харківщини щиро вітає хлопця з такими визначними подіями у його житті та бажає всього найкращого!

Головне управління ДМС у Харківській області