Торік на Прикарпатті громадянам вручено майже 138 тисяч паспортних документів

Торік на Прикарпатті громадянам вручено майже 138 тисяч паспортних документів

Торік на Прикарпатті громадянам вручено майже 138 тисяч паспортних документів

Упродовж останнього місяця минулого року мешканці та гості Івано-Франківщини оформили понад 11 тисяч біометричних документів. Зокрема, відвідувачі територіальних підрозділів міграційної служби у грудні оформили 5501 паспорт громадянина України у формі ID-картки і 5740 закордонних паспортів.

На часі й підсумки усього року: торік в області  оформлено майже 138 тисяч біометричних документів ( у 2020 році - 95,5 тисячі), зокрема, 61 тисячу національних паспортів у формі ID-картки, а кількість виданих закордонних паспортів сягнула 76 тисяч. До слова, торік громадяни оформили на 20 тисяч ID-карток більше, ніж у 2020 році.

Інформуємо про те, що цьогоріч, як і раніше, оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки або ж закордонний паспорт можна у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Повідомляємо також, що у зв’язку з дією на території України карантинних заходів біометричні документи, які з різних причин раніше не були отримані заявниками, не підлягають знищенню і чекають на своїх власників !

Нагадуємо, що не тільки для зручності, але й для уникнення масового контакту з людьми, в усіх територіальних підрозділах Міграційної служби Івано-Франківщини працює сервіс «Електронна черга». Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України.

Управління ДМС в Івано-Франківській області