У новому році в нове приміщення: у Самборі урочисто відкрили сучасний відділ міграційної служби…

У новому році в нове приміщення: у Самборі урочисто відкрили сучасний відділ міграційної служби Львівщини

У новому році в нове приміщення: у Самборі урочисто відкрили сучасний відділ міграційної служби Львівщини

Завдяки Самбірській міській раді, меценатам Самбірщини, депутатам від Львівської обласної ради та програмі ЛОР “Проєкти місцевих ініціатив на 2021-2025 роки”, а також Головному управлінню ДМС у Львівській області, у Самбірському відділі міграційної служби урочисто відкрили нове приміщення, яке відповідає всім вимогам сучасності. 

Протягом 9-ти років працівники підрозділу працювали у різних приміщеннях відстань між якими була понад 2 кілометри. Звісно, об’єднавши оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон - це значно полегшить роботу працівникам та життя громадянам, які прагнуть оформити документ.

Перш за все, відвідувачам тепер буде зручно отримувати адміністративні послуги, адже приміщення розташоване за одною адресою (м. Самбір, вул. Мазепи,18) та в центрі міста. Тож не потрібно буде бігати з однієї адреси на іншу, щоб забрати той чи інший життєво необхідний паспорт.

Завітавши у відділ, ще на коридорі громадяни можуть ознайомитися із інформаційними банерами, де розміщена вся інформація про послуги та їхню вартість. Навіть очікувати на свою чергу гості будуть у теплоті та комфорті, що є не менш важливим.

На відкритті були присутні колектив та голова суду міста Самбора Володимир ГАЛИН, голова міської ради Юрій ГАМАР, секретар міської ради Юрій ДМИТРИШИН, начальник Самбірського міського центру зайнятості Іван ТИМЦІВ, керівник Самбірського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Ірина ХАНАС, депутат Львівської обласної ради Юрій ДОСКІЧ та колеги-сусіди із Старосамбірського відділу міграційної служби Львівщини.

Звісно не без керівника Головного управління Ярослава СКИБИ. Під час свого виступу він нагадав, що будь-яка праця починається з ідеї: “Приміщення було у занедбаному стані, але за півтори року нам вдалося його перевтілити. Звичайно не вірилося, що зробиться, але людські розум та сила все долає. Знаємо, що праця з людьми не завжди легка, зараз всі хочуть комфорту, а громадяни прагнуть уваги та щоб їх зустрічали та проводжали з усмішкою”.

Відремонтоване приміщення Самбірського відділу освятив отець Микола БУХНІЙ, який побажав працівникам єдності, спокою у роботі та підкреслив потребу щоденної молитви перед кожним робочим днем, адже праця із людьми потребує Божої підтримки.

Додамо, що наприкінці відкриття розрізали кулінарно-мистецький виріб - торт виготовлений дочкою працівника цього ж відділу - Анною МАЦКОВСЬКОЮ.

Тож шановні громадяни, ласкаво просимо у нове приміщення Самбірського відділу ГУ ДМС у Львівській області!

Щоб оформити паспорт необхідно зареєструватися в електронну чергу.

Не забувайте про елементарне дотримання карантинних норм: відстань між відвідувачами, масковий режим та дезінфекцію рук.

Ми завжди доступні на Facebook-сторінці та відповідаємо на телефонні дзвінки через “Гарячу лінію” (тел. 0800 30 88 77).

Головне управління ДМС у Львівській області