УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В УДМС у Чернівецькій області тимчасово припинено прийом громадян

В УДМС у Чернівецькій області тимчасово припинено прийом громадян

В УДМС у Чернівецькій області тимчасово припинено прийом громадян

Звертаємо увагу мешканців обласного центру, що з 20.01.2022 р. у зв’язку з підтвердженням випадків захворювання на COVID-19 у співробітників Управління ДМС у Чернівецькій області тимчасово припинено прийом громадян по наданню адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Впродовж дії карантину Сектор оформлення документів УДМС у Чернівецькій області, розташований  за адресою: м. Чернівці, вул. Шептицького, 25 буде тимчасово відключений від електронного сервісу «Електронна черга».

Громадян, які попередньо були записані через сервіс «Електронна черга» до зазначеного підрозділу, просимо звертатися для отримання запланованої послуги до Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 248-М.

Також у випадку невідкладної необхідності в отриманні міграційних послуг просимо звертатися до Паспортного сервісу «Документ» за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 31-А та ЦНАПу Чернівецької міської ради за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7.

Отримати раніше оформлені паспорти в Секторі оформлення документів  УДМС у Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вул. Шептицького, 25 на період дії карантину можна буде щоденно з 09.00 до 16.00.  

Про відновлення прийому громадян буде додатково повідомлено в ЗМІ, а також – на сторінках УДМС у Чернівецькій області на сайті ДМС України та у мережі «Фейсбук».

Для отримання консультацій телефонуйте:

(0372) 59-15-35– з питань громадянства,

(0372) 59-16-78 – з питань оформлення дозволу на виїзд на ПМП.

З усіх питань щодо роботи Управління ДМС у Чернівецькій області телефонуйте на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер: (0372) 55-04-61.

Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.

Управління ДМС у Чернівецькій області