УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Хмельниччині відбулась зустріч щодо виконання Комплексної програми з реалізації міграційної…

На Хмельниччині відбулась зустріч щодо виконання Комплексної програми з реалізації міграційної політики

На Хмельниччині відбулась зустріч щодо виконання Комплексної програми з реалізації міграційної політики

20 січня відбулася зустріч завідувача Чемеровецького сектору УДМС у Хмельницькій області Ігора Яцковського з головою Чемеровецької селищної ради Олександром Собанем щодо виконання Комплексної програми мобілізації зусиль Чемеровецької селищної ради, її виконавчих органів і Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області по забезпеченню реалізації державної міграційної політики на 2019 -2023 роки.

Вказана Комплексна програма розроблена з урахуванням особливостей регіону та тенденцій розвитку в сфері надання адміністративних послуг.

Метою Комплексної програми є забезпечення реалізації державної політики в сфері безпеки документів та міграційної політики, створення сприятливих умов для поліпшення якості надання адміністративних послуг у тому числі при оформленні і видачі паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, забезпечення рівного доступу до їх отримання, підвищення рівня соціального захисту усіх учасників процесу та удосконалення механізму управління.

Розв'язання зазначених питань потребує скоординованих дій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, що може бути забезпечене шляхом виконання вказаної Комплексної програми.

Окрім цього, нагадуємо, що подати заяву на оформлення біометричних документів, а також отримати інші адміністративні послуги, які входять до компетенції Чемеровецького сектору УДМС у Хмельницькій області можна за адресою: смт. Чемерівці, вул. Центральна, 40, контактний телефон: (03859) 9-18-85.

Управління ДМС у Хмельницькій області