Прийом громадян з питання надання адміністративних послуг Сумським відділом № 2 Управління ДМС…

Прийом громадян з питання надання адміністративних послуг Сумським відділом № 2 Управління ДМС у Сумській області тимчасово обмежено

Прийом громадян з питання надання адміністративних послуг Сумським відділом № 2 Управління ДМС у Сумській області тимчасово обмежено

У зв'язку з лабораторно підтвердженими випадками захворювання працівників Сумського відділу № 2 (вул. Нижньохолодногірська, 8, м. Суми) коронавірусною хворобою, роботу підрозділу з 25 січня 2022 року тимчасово обмежено (до моменту фактичного одужання працівників).

Обслуговування суб’єктів звернень з питань прийому заяв на отримання усіх видів адміністративних послуг призупинено. Попередній запис через сервіс "електронної черги" на оформлення документів скасовано.

Відзавтра, у вівторок, чертвер та суботу з 10.00 до 15.00 години підрозділ працюватиме виключно на видачу раніше оформлених паспортних документів.

У разі невідкладної потреби в оформленні паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон у Сумах Ви можете звернутися до: Сумського відділу № 1, Центру надання адміністративних послуг Степанівської ОТГ (вул. Іллінська, 97, м. Суми) та Центру надання адміністративних послуг м. Суми (вул. Горького, 21, м. Суми).

Управління ДМС у Сумській області