Мирноградський відділ міграційної служби частково призупинив надання адміністративних послуг суб'єктам…

Мирноградський відділ міграційної служби частково призупинив надання адміністративних послуг суб'єктам звернення

Мирноградський відділ міграційної служби частково призупинив надання адміністративних послуг суб'єктам звернення

Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, що входять до зони обслуговування Мирноградського відділу ГУДМС у Донецькій області – у зв’язку з підтвердженням випадків захворювання на COVID-19 у співробітників, тимчасово призупиняє свою роботу зазначений підрозділ з 28 січня поточного року. У зв'язку з цим відбулись зміни в частині особового прийому громадян та надання адміністративних послуг, окрім видачі виготовлених документів, до нормалізації епідемічної ситуації у територіальному підрозділі.

Отримати раніше оформлені документи можна буде щодня в години роботи підрозділу за адресою: м. Мирноград, мікрорайон Молодіжний, 37а. Нагадуємо, що підрозділ працює за визначеним графіком: з вівторка по п’ятницю – з 08.00 до 17.00. в суботу – з 08.00 до 15.45. Контактний телефон (063) 986-73-29.

За умови невідкладної необхідності в отриманні адміністративних послуг просимо мешканців м. Мирнограда звертатися до ближчих підрозділів ГУДМС у Донецькій області або безпосередньо до ГУ ДМС у Донецькій області.

З моменту одужання інфікованих працівників із підтвердженням відповідними висновками закладів охорони здоров’я Мирноградський відділ ГУДМС у Донецькій області відновить прийом громадян в повному обсязі. Про це буде додатково повідомлено на сторінках ГУДМС у Донецькій області на сайті ДМС України та у мережі «Фейсбук».

Нагадуємо, що під час відвідування підрозділів ГУДМС у Донецькій області необхідно неухильно дотримуватися санітарних вимог та користуватися індивідуальними засобами захисту.

Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.

Головне управління ДМС у Донецькій області