УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Коли вільних місць в «Електронну чергу» немає…

Коли вільних місць в «Електронну чергу» немає…

Коли вільних місць в «Електронну чергу» немає…

Звертаємо увагу чернівчан та мешканців обласного центру, що у зв’язку з закриттям на карантин та тимчасовим припиненням прийому громадян в Управлінні ДМС у Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вул. Шептицького, 25 суттєво зросло навантаження на підрозділи, що надають послуги з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у вигляді ID-картки у Чернівецькому відділі УДМС у Чернівецькій області за адресою: вул. Руська, 248-М.

До зазначеного підрозділу ускладнено запис через онлайн-сервіс «Електронна черга», де у денний час спостерігається відсутність вільних місць на ближчих 14 днів. Нагадуємо, що щодоби опівночі сервіс перевантажується та з 00.00 з’являється можливість бронювання в черзі вільних місць. 

Радимо також для отримання зазначених послуг звертатися до  Паспортного сервісу «Документ» за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 31-А та ЦНАПу Чернівецької міської ради за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 7.

Окрім того, мешканці обласного центру можуть звертатися до ближчих районних структурних підрозділів УДМС у Чернівецькій області: Герцаївського сектору, Сторожинецького, Кіцманського, Заставнівського та Новоселицького відділів УДМС у Чернівецькій області, адреси та контакти яких можна знайти тут. Нагадуємо, що для отримання адміністративних послуг в цих підрозділах необхідно скористатися попередньою реєстрацією через сервіс «Електронна черга».

Дякуємо за розуміння ситуації, що склалася, та перепрошуємо за незручності.

Управління ДМС у Чернівецькій області