Працівники Міграційної служби Тернопільської області продовжують навчатись

Працівники Міграційної служби Тернопільської області продовжують навчатись

Працівники Міграційної служби Тернопільської області продовжують навчатись

Кожен четвер місяця з метою оновлення знань, необхідних для ефективного вирішення завдань професійної діяльності, працівники структурних підрозділів апарату УДМС у Тернопільській області проводять внутрішні навчання.

Відтак, сьогодні обговорено низку важливих питань, а саме:

Завідувач сектору документального забезпечення Тетяна Панас розповіла про формування справ у діловодстві. Варіанти надання проміжних відповідей головному виконавцю документа.

Завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Юрій Левкевич доповів про організацію роботи територіальних  підрозділів ДМС.

Про основні аспекти притягнення іноземців та осіб без громадянства до адміністративної відповідальності розповіла завідувач сектору юридичного забезпечення Лілія Дядишин.

Завідувач сектору інформаційних технологій Андрій Маленко довів до відома  інформацію щодо  фішингових листів: загрози, детектування та реагування.

Про проходження  державної служби, актуальні питання щодо індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності, здійснення моніторингу виконання індивідуальних програм професійного розвитку працівниками УДМС у Тернопільській області доповіла головний спеціаліст сектору управління персоналом Роксолана Сімора.

Практичне застосування Закону України «Про запобігання корупції» щодо відображення інформації про суб'єкта декларування у блоці полів "Для ідентифікації за межами України"  - довів до відома головний  спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Роман Башуцький.

Управління ДМС у Тернопільській області