Прийом громадян з питання надання адміністративних послуг Шосткинським відділом Управління ДМС…

Прийом громадян з питання надання адміністративних послуг Шосткинським відділом Управління ДМС у Сумській області тимчасово обмежено

Прийом громадян з питання надання адміністративних послуг Шосткинським відділом Управління ДМС у Сумській області тимчасово обмежено

У зв'язку з лабораторно підтвердженими випадками захворювання працівників Шосткинського відділу (вул. Українська, 49, м. Шостка) коронавірусною хворобою, роботу підрозділу з 05 лютого 2022 року тимчасово обмежено (до моменту фактичного одужання працівників).

Обслуговування суб’єктів звернень з питань прийому заяв на отримання усіх видів адміністративних послуг призупинено. Попередній запис через сервіс "електронної черги" на оформлення документів скасовано.

Відзавтра, у вівторок, чертвер та суботу з 10.00 до 15.00 години підрозділ працюватиме ВИКЛЮЧНО на видачу раніше оформлених паспортних документів (з 12 до 13 год. санітарна обробка приміщення).

У разі невідкладної потреби в оформленні паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон Ви можете звернутися до будь-якого підрозділу ДМС чи ЦНАПу, що здійснює оформлення паспортних документів засобами реєстру. Контактна інформація з переліком підрозділів Управління в Сумській області доступна за посиланням.

Управління ДМС у Сумській області