Зустріч міграційників з представниками територіальних громад

Зустріч міграційників з представниками територіальних громад

Зустріч міграційників з представниками територіальних громад

Завідувач сектору ідентифікації та визнання особою без громадянства ГУ ДМС у Харківській області та начальник Чугуївського відділу ГУ ДМС у Харківській області провели робочу зустріч з головою Чугуївської районної державної адміністрації Харківської області та представниками Зміївської, Вовчанської, Печенізької, Малинівської та інших територіальних громад.

 «Документування осіб без громадянства – один із пріоритетних напрямків діяльності Міграційної служби Харківщини. Наше головне завдання – це інформування всіх осіб, які тривалий час проживають на території України за недійсними паспортами або без паспортних документів взагалі, попри законність чи незаконність перебування на території України, та створення належних умов для звернення таких осіб до Міграційної служби Харківської області» - підкреслила завідувач сектору ідентифікації та визнання особою без громадянства.

Сторони домовилися про удосконалення співпраці та координацію дій у сфері інформування осіб без громадянства про необхідність звернення до Міграційної служби із заявою про визнання особою без громадянства.

Головне управління ДМС у Харківській області