Міграційні послуги доступні для всіх громадян України

Міграційні послуги доступні для всіх громадян України

Міграційні послуги доступні для всіх громадян України

Люди з особливими потребами є повноцінними членами нашого суспільства і потребують постійної уваги до своїх проблем. Маломобільні групи населення – це не лише люди з інвалідністю. До цієї категорії громадян також належать  особи похилого віку, вагітні жінки, особи з дитячими колясками та ті, хто мають тимчасові проблеми зі здоров’ям. Створення безбар’єрного середовища для маломобільних груп населення є надзвичайно необхідним. 

Оформлення документів людям з інвалідністю поза будь-якими бар’єрами така мета працівників міграційної служби Донеччини. Міграційна служба області забезпечує доступні умови для отримання адміністративних послуг, забезпечення прав і можливостей людей з обмеженими можливостями нарівні з іншими громадянами України.

Приміщення Костянтинівського відділу міграційної служби знаходиться на першому поверсі адміністративної будівлі. Зручний під'їзд, відсутність сходинок – все адаптовано до потреб людей з обмеженими можливостями. Існуючі умови приміщення міграційної служби надають можливість людям з обмеженими можливостями у зручний час, безперешкодно отримувати адміністративні послуги.         

Так, працівники зазначеного територіального підрозділу здійснили оформлення біометричних документів Ніні Федорівні та Володимиру Петровичу. Ніна Федорівна, пенсіонерка,  не може пересуватись без сторонньої допомоги, а Володимир Петрович, інвалід по зору. Після проходження відповідної процедури міграційники документували та вручили громадянам відповідні документи.

Головне управління ДМС у Донецькій області