Буковинські міграційники помістили до Волинського ПТПІ громадянина Азербайджану

Буковинські міграційники помістили до Волинського ПТПІ громадянина Азербайджану

Буковинські міграційники помістили до Волинського ПТПІ громадянина Азербайджану

Працівники УДМС у Чернівецькій області на виконання рішення суду помістили до ПТПІ громадянина Азербайджану.

Іноземця  виявили під час спільного відпрацювання співробітники Управління патрульної поліції у Чернівецькій області та УДМС у Чернівецькій області. Перевіркою  було встановлено, що чоловік не лише керував автомобілем у нетверезому стані, й перевищив передбачені законодавством терміни легального перебування на території України.

Стосовно іноземця, який ухилявся від своєчасного виїзду, керівництвом УДМС у Чернівецькій області було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Однак вимогою міграційників своєчасно виїхати за межі України чоловік зневажив.

Першотравневий районний суд взяв до уваги, що іноземець є не лише порушником міграційного законодавства, а й злісним порушником правил дорожнього руху. Підтвердженням цьому слугувала чимала кількість адміністративних протоколів та штрафів. Стосовно нього, як щодо особи, що може становити суспільну небезпеку, загрозу життю та здоров’ю громадян України, було ухвалено рішення про примусове видворення.

Наразі міграційники скерували документи зазначеного іноземця до посольства Азербайджану в Україні для виготовлення довідки на повернення до країни походження. Доки триватиме підготовка усіх необхідних документів, чоловік перебуватиме у Волинському ПТПІ.

Управління ДМС у Чернівецькій області