Навчання з питань декларування в УДМС України в Житомирській області

Навчання з питань декларування в УДМС України в Житомирській області

Навчання з питань декларування в  УДМС України в Житомирській області

В обласному Управлінні міграційної служби для працівників структурних підрозділів УДМС проведено онлайн навчання на тему «Особливості декларування в 2022 році».

Перед початком заняття начальник Управління ДМС у Житомирській області Анатолій Федорчук акцентував увагу на якісному наданні адміністративних послуг із обов’язковим додержанням протиепідемічних заходів, уважному та ввічливому ставленні до громадян, неухильному дотриманні виконавської дисципліни.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Ярослав Бондарчук ознайомив із оновленою редакцію роз’яснень НАЗК з питань декларування в 2022 році, вказав на типові помилки, які виникають під час заповнення декларації, запропонував шляхи вирішення технічних проблем.

Окрім того, представлено перелік сервісів для декларантів та оновлені роз’яснення НАЗК у новому форматі для спрощення процесу заповнення декларації.

Нагадаємо, що триває черговий етап подання щорічних декларацій за 2021 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, яка триватиме до 31 березня 2022 року включно.

Управління ДМС у Житомирській області