В УДМС Хмельниччини провели оперативну нараду з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій…

В УДМС Хмельниччини провели оперативну нараду з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

В УДМС Хмельниччини провели оперативну нараду з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

Днями в Управлінні ДМС України в Хмельницькій області під керівництвом начальника Управління Олега Панькова, за участі першого заступника начальника Управління Ростислава Семківа, заступника начальника Управління Володимира Майдана, завідувача сектору стандартів роботи та контролю якості Дмитра Антонюка, головного спеціаліста сектору організаційної роботи Ірини Карпусь було проведено робочу зустріч в режимі онлайн-зв’язку з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області.

Учасниками наради було обговорено питання, які виникають при взаємодії з органами реєстрації та ЦНАП, дотримання трудової дисципліни, порядку використання КЕП та питання активізації роботи з протидії нелегальній міграції.

Додатково інформуємо, що на сайті ДМС України за посиланням мешканці області можуть знайти інформацію щодо переліку адміністративних послуг, які входять до компетенції служби та контакти підрозділів для їх отримання.

У разі виникнення питань просимо звертатись на телефон «гарячої лінії» Управління за номером: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

Управління ДМС у Хмельницькій області