На Рівненщині паспортні документи оформляє новий ЦНАП

На Рівненщині паспортні документи оформляє новий ЦНАП

На Рівненщині паспортні документи оформляє новий ЦНАП

15 лютого Центр надання адміністративних послуг Клеванської громади  презентував розширення своїх послуг.

Селищний ЦНАП заключив договір з Управлінням ДМС у Рівненській області, та відтепер оформляє ID-картки і закордонні паспорти.

Сьогодні заступник начальника УДМС  Святослав Потейчук разом з начальником Рівненського центрального відділу УДМС Юлією Полоцькою побували на робочій зустрічі з керівником Центру Ігорем Гуслістим. У заході також взяли участь заступники голови Клеванської ОТГ Ірина Тимощук та керівника ЦНАПу Іванна Кирильчук.

За нагоди обговорили низку питань у частині паспортної роботи, реєстрації та зняття з реєстраційного обліку. Святослав Потейчук  відзначив успішну співпрацю  міграційної служби та Клеванського ЦНАПу, як фронт-офісу ДМС.

Вперше для оформлення закордонного паспорта до місцевого ЦНАПу завітала 7-річна Анастасія з татом. Дівчинка хоче отримати свій перший біометричний документ для літнього відпочинку з батьками.

Відвідувачі задоволені змогою отримувати паспорти у рідному селищі. Міграційники, в свою чергу, завжди готові надати практичну допомогу та роз`яснювати законодавчі аспекти у сфері оформлення паспортних документів адміністраторам Центру.

Управління ДМС у Рівненській області