Відновлюємо роботу в Чернігівській області

Відновлюємо роботу в Чернігівській області

Відновлюємо роботу в Чернігівській області

Шановні громадяни, повідомляємо, що з 18 квітня 2022 року Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи, працюють з 10:00 до 14:00 з понеділка по п'ятницю.

На сьгодні підрозділами УДМС у Чернігівській області надаються наступні адміністративні послуги:

  • видача готових паспортних документів (ID-карток та закордонних паспортів);
  • вклеювання фото дітей до паспортів громадянина України для виїзду за кордон батьків або законних представників;
  • продовження терміну дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон, термін дії якого закінчився;
  • вклеювання фотокарток до паспортних документів у зв'язку з досягненням 25 та 45- ти річного віку.

Прийом документів на оформлення ID-карток, паспортів громадянина України для виїзду за кордон та всіх інших документів, що оформлюються технічними засобами, наразі не здійснюється. Про відновлення роботи щодо можливості оформлення біометричних документів поінформуємо невідкладно.

Слідкуйте за нашими новинами на сторінці Фейсбук.

Одночасно інформуємо, що у зв'язку з пошкодженням приміщень де розташовувалися Новозаводський (м. Чернігів Старобілоуська, 4-а) та Чернігівський (м. Чернігів, вул. Шевченка, 116-а) відділи, надання адміністративних послуг спеціалістами даних підрозділів здійснюватиметься з наступними адресами: Новозаводський відділ - м. Чернігів, вул. Шевченка, 51а; Чернігівський відділ - м. Чернігів, вул. Шевченка, 26.

Детальніша інформація щодо графіків роботи підрозділів та порядку надання адміністративних послуг доступна у робочий час за телефоном "гарячої лінії" УДМС у Чернігівській області (063) 17-00-213.

Управління ДМС у Чернігівській області