Від початку війни понад 19 тисяч жителів Черкащини звернулися до Міграційної служби для оформлення…

Від початку війни понад 19 тисяч жителів Черкащини звернулися до Міграційної служби для оформлення біометричних документів

Від початку війни понад 19 тисяч жителів Черкащини звернулися до Міграційної служби для оформлення біометричних документів

Із початку війни 13 972 жителів Черкащини подали заяви на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та 5 411 ‒ на оформлення ID-картки.

Відвідали підрозділи служби на Черкащині, аби отримати виготовлені біометричні документи майже 10 тисяч громадян України: 5 600 – закордонні паспорти, 4 073 ‒ ID-картки.

На Черкащині підрозділи Міграційної служби відновили роботу із середини березня. Окрім оформлення біометричних документів ‒ паспорта громадянина України у формі картки (ID) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, у підрозділах Управління ДМС у Черкаській області також здійснюють вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки, продовжують строк дії закордонних паспортів та вносять відомості про дітей.

Адміністративні послуги, які надає ДМС, можна отримати у підрозділах Міграційної служби Черкащини за місцем звернення. Всі громадяни приймаються у порядку «живої» черги. Про готовність паспорта можна дізнатися за допомогою сервісу «Перевірка стану оформлення документів».

Через війну можливі затримки у виготовленні закордонних паспортів та ID-карток, проте Міграційна служба робить усе можливе, аби документи були доставлені до підрозділів якнайшвидше.

Отримати консультацію спеціалістів Міграційної служби Черкаської області можна за телефонами:

  • «гаряча» лінія ‒ (0472) 54-09-60;
  • громадська приймальня – (0472) 54-11-39.

Управління ДМС у Черкаській області