Ямпільський та Середино - Будський сектори Управління ДМС у Сумській області відновлюють роботу…

Ямпільський та Середино - Будський сектори Управління ДМС у Сумській області відновлюють роботу з оформлення біометричних документів

Ямпільський та Середино - Будський сектори Управління ДМС у Сумській області відновлюють роботу з оформлення біометричних документів

Відзавтра, 11 травня 2022 року, до списку підрозділів Управління ДМС у Сумській області, що відновлюють роботу з оформлення та видачі біометричних паспортних документів, додаються Ямпільський та Середино – Будський сектори.

Відтак, вцілому на території області заяви на отримання паспорта громадянина України у формі id - картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон приймають: Сумський відділ # 2, Глухівський, Конотопський, Шосткинський, Роменський відділи, Недригайлівський, Краснопільський, Липоводолинський, Кролевецький, Білопільський, Путивльський, Буринський сектори.

Орієнтовний час роботи підрозділів з питань надання адміністративних послуг з 10 до 14 години.

Окрім того, Управлінням проводяться технічні роботи з підключення до спеціальних відомчих систем Центрів надання адміністративних послуг м. Суми, м. Конотоп та м. Ромни. З середи, 11 травня, роботу вказаних ЦНАПів в частині прийому заяв на оформлення біометричних документів також заплановано відновити.

Питання щодо відновлення роботи в повному обсязі Охтирським, Тростянецьким, Лебединським, Великописарівським підрозділами, Сумський відділом № 1 та ЦНАПом Степанівської ТГ опрацьовується.

Під час оформлення документів та сплати адміністративного збору переконливо просимо звернути увагу, обираючи термін виготовлення (звичайний/терміновий). Адже, воєнний стан в країні і надалі триває, відтак, проблемним залишається логістичне питання, з яким безпосереньо пов'язана доставка виготовлених документів до місць оформлення.

Управління ДМС у Сумській області