УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинські міграційники навчалися протидії корупції

Буковинські міграційники навчалися протидії корупції

Буковинські міграційники навчалися протидії корупції

60 працівників структурних та територіальних підрозділів Управління УДМС у Чернівецькій області взяли участь у спеціальній короткостроковій програмі підвищення кваліфікації на тему «Законодавство про запобігання та протидію корупції в органах влади», організованій Чернівецьким регіональним Центром підвищення кваліфікації.

Під час дводенного навчання міграційники отримали ґрунтовні знання у сфері антикорупційного законодавства. Йшлося зокрема про корупцію, як соціальне явище, історичні аспекти виникнення і розвитку корупції та її стану на сучасному етапі, міжнародний досвід з протидії корупції, правові засади запобігання та протидії корупції в Україні, порядок декларування та зміни щодо заповнення декларації посадовцями. Центральною темою дистанційного навчання став розділ щодо відповідальності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за вчинення корупційних правопорушень. Учасники семінару почули реальні приклади застосування антикорупційного законодавства та мали змогу задати запитання викладачам в режимі «онлайн».

За результатами дводенної роботи кожен з учасників навчання отримав по 0,3 кредити ЕКТС (Європейської кредитної трансферно- накопичувальної системи) в рамках підвищення кваліфікації державних службовців.

Управління ДМС у Чернівецькій області