УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині примусово повернуть громадянина Узбекистану

На Буковині примусово повернуть громадянина Узбекистану

На Буковині примусово повернуть громадянина Узбекистану

Громадянина Узбекистану, який ухилявся від своєчасного виїзду з території України, виявили працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області. Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про його примусове повернення. Також приймаються заходи щодо притягнення до адміністративної відповідальності приймаючої сторони. Мешканцю обласного центру, громадянину України, який надав «нелегалу» житло в порушення визначеної законом процедури, загрожує штраф.

Водночас громадянина Білорусі, двох громадян Румунії та особу без громадянства, які проживали в Україні за протермінованими документами, виявили у Хотині, Герці та Чернівцях. Усіх порушників міграційного законодавства оштрафовано.

Громадянина Італії, який проживав в Україні без жодних дозвільних документів, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та оштрафовано у Герці. Штраф сплатить також місцевий мешканець, громадянин України, який не подбав про своєчасну реєстрацію місця проживання свого іноземного гостя.

Управління ДМС у Чернівецькій області