Інформація про наявну вакансію в Управлінні ДМС у Чернівецькій області

Інформація про наявну вакансію в Управлінні ДМС у Чернівецькій області

Інформація про наявну вакансію в Управлінні ДМС у Чернівецькій  області

Відповідно до пункту 5 статті 10 Закону України № 2259-ІХ від 12.05.2022 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» Управління Державної міграційної служби України в Чернівецькій області ПОВІДОМЛЯЄ про наявну вакансію категорії «В» - провідного спеціаліста сектору оформлення документів відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції. Місце знаходження підрозділу – вул. А. Шептицького, 25, м. Чернівці.

Основні посадові обов’язки

  • відповідає за оформлення, видачу, обмін, пересилання вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України (оформлення паспорта вперше, обмін паспорта громадянина України зразка 1994 року, оформлення паспорта у зв’язку із втратою/ викраденням паспорта громадянина України зразка 1994 року тощо), їх тимчасового затримання та вилучення.

Кваліфікаційні вимоги:

  • освіта вища, за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра;
  • вміння використовувати комп’ютерні пристрої, базове офісне та спеціалізоване програмне забезпечення, здатність працювати з документами в різних цифрових форматах;
  • вільне володіння державною мовою.

Вимоги до компетентностей:

  • якісне виконання поставлених завдань; 
  • командна робота та взаємодія;
  • цифрова грамотність.

Вимоги до професійної компетентності

  • знання законодавства: 1) Закон України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»; 2) Закон України «Про громадянство»; 3) Постанова Кабінету Міністрів України від 07 травня 2014 року № 152 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України для виїзду за кодон» 4) Постанова Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 360 «Про затвердження Положення про Державну міграційну службу України» (зі змінами).

Перелік документів, необхідних для участі у відборі кандидатів:

  1. резюме за формою згідно з додатком 2 1 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (із змінами);
  2. копія паспорту громадянина України;
  3. копія диплому;
  4. копію трудової книжки (за наявності).

Документи подаються до сектору управління персоналом на електронну адресу cv_pers@dmsu.gov.ua  до 17.00 год 30 травня 2022 року. Додаткова інформація за тел. (0372) 59-17-02.

Управління ДМС у Чернівецькій області