Працюємо в умовах воєнного стану

Працюємо в умовах воєнного стану

Працюємо в умовах воєнного стану

Дніпропетровщина — це становий хребет України, і ми залишаємося такими.

У зв’язку з військовою агресією російської федерації на території України виникла потреба у швидкому та зручному оформленні або поновленні втрачених паспортних документів.

Зараз через наше географічне розташування ми перебуваємо між трьома фронтами — південь Приазов'я, Харківський напрямок і Донбас.

До Дніпропетровської області приїздять, у основному, з трьох напрямків.

Єдине, що нас поки рятує, — ми більше транзитний хаб. Люди до нас приїжджають, приходять до тями, якось видихають і переміщуються далі.

Велика кількість їх звертаються до міграційної служби з питанням оформлення або поновлення втрачених чи пошкоджених документів.

З самого початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, міграційна служба Дніпропетровської області не припиняла свою діяльність.

З перших днів війни, в умовах відсутності технічної можливості надавати адміністративні послуги у повному обсязі, було запроваджено вклеювання фотографій дітей до паспортів батьків та продовження строків дії закордонних документів.

Та вже з початку березня територіальні підрозділи поступово відновлювали прийом громадян на оформлення біометрії, що дало можливість оформити 81 080 закордонних паспортів та 32 227 паспортів громадянина України у формі ID – картки, тим самим надавши адміныстративних послуг на загальну суму 89 218 127 грн. 

Особливу увагу приділено вирішенню питання документування поранених захисників України, зокрема сприянню під час оформлення їм документів для виїзду за кордон на лікування чи реабілітацію. Такі заходи проводяться спільними з адміністраціями закладів охорони здоров’я.

На сьогоднішній день гостро стала потреба у швидкому та зручному оформленні або поновленні втрачених паспортних документів.

Дніпропетровщина однією з перших запровадила нововведення одночасного оформлення закордонного та внутрішнього паспортів.

Ми розуміємо, як важливо швидко й безпроблемно отримати нашим громадянам документи в сучасних умовах.

А оскільки поновити паспорт можна за фактичним місцем перебування особи, міграційники Дніпропетровської області готові надати усім і адміністративні послуги і практичну допомогу.

Працюємо далі.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області