УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей

Міграційна служба Хмельницької області доєднується до привітань з цим святом, адже це чудова можливість нагадати про те, що діти — це наше майбутнє, і привітати юний цвіт нації! Зараз маленькі українці особливо потребують уваги та турботи тому, що перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з бойовими діями на території областей нашої держави.

Сьогодні працівники Управління ДМС України в Хмельницькій області привітали маленьких українців з днем захисту дітей та передали їм дарунки, за допомогою яких діти зможуть розвивати свої художні здібності.

Окрім цього, 4 червня в усьому світі проходить захід, в рамках якого акцентується увага на важливості дитячого життя - Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії.

Цей день є своєрідним протестом проти насильства і війни. Кожен громадянин повинен розуміти, що захист дітей – жертв агресії, сьогодні, як ніколи, стало актуальним і болючим питанням для України.

Спільними зусиллями задля надання можливості юним українцям віком до 16 років оформити необхідні документи, Управління ДМС України в Хмельницькій області за адресою: місто Хмельницький, вул. Грушевського, 87 та Центр надання адміністративних послуг Хмельницької міської ради за адресою: вул. Соборна, 16, додатково 04 червня 2022 року в порядку «живої» черги буде здійснюватись прийом та надання послуг щодо оформлення біометричних паспортних документів та видача вже готових паспортних документів з 09:00 до 14:00 год.

Працюємо на благо України та пам’ятаємо про те, що кожна дитина – це майбутнє нашої величної української нації.

Управління ДМС у Хмельницькій області