Працівники міграційної служби Сумської області перерахували на підтримку та потреби захисників…

Працівники міграційної служби Сумської області перерахували на підтримку та потреби захисників України більше 300 тисяч гривень

Працівники міграційної служби Сумської області перерахували на підтримку та потреби захисників України більше 300 тисяч гривень

113 день спротиву та протистояння.

Сьогодні для нас усіх війна одна і біда, що принесла нам ця війна також одна. Ми єдині, як ніколи, згуртовані та об'єднані у цій страшній боротьбі з ворогом та злом, яке на нашу землю несе агресор. Боремося, хто як може, адже фронт боротьби у цій війні у кожного свій.

Станом на 16 червня, починаючи з 24 лютого, працівниками Управління ДМС у Сумській області на підтримку ЗСУ, ТРО перераховано більше 300 тис.грн. Переказуємо кошти, як на офіційний рахунок Збройних сил України, так і підримуємо захисників адресно та через благодійні фонди. Купуємо спец. одяг, взуття, бронежелети, каски. У скрутний час підтримали один з закладів громадського харчування, що з першого дня російської агресії годує оборонців нашого міста. Беремо участь у зборах продуктів харчування на потреби пунктів приготування їжі у населених пунктах прикордонних громад, котрі опікуються місцевими захисниками, які тримають оборону на кордоні.

Наразі в Управлінні триває збір коштів на лікування бійцю - чоловіку нашої колеги, який в боях на Донеччині отримав ряд надважких поранень і потребує довготривалого лікування, ряду оперативних втручань та подальшої реабілітації.

Ми усвідомлюємо та розуміємо, що воїни стоять за кожного з нас, ми їх тил, і їм, так само, як і нам, беззаперечно важливо відчувати нашу підтримку, і не лише моральну.

Управління ДМС у Сумській області