З робочим візитом до Чернігова прибув заступник Голови ДМС

З робочим візитом до Чернігова прибув заступник Голови ДМС

З робочим візитом до Чернігова прибув заступник Голови ДМС

З метою надання практичної та методологічної допомоги у вирішенні проблемних питань в роботі, з урахуванням запровадженого в Україні воєнного стану, заступник Голови ДМС України Сергій Донський 16 червня з робочим візитом відвідав  УДМС у Чернігівській області.  Під час робочої наради з керівниками структурних підрозділів УДМС у Чернігівській області Сергій Миколайович подякував колективу за роботу у скрутний та небезпечний час.

В рамках робочої поїздки Сергій Донський та начальниця Управління ДМС у Чернігівській області Ксенія Лук’янець провели ряд зустрічей з керівниками органів виконавчої влади області: начальником ГУНП у Чернігівській області Володимиром Нідзельським, начальником ЦНАПу м. Чернігів Юрієм Балєвим та Головою Чернігівської військової адміністрації В’ячеславом Чаусом. Під час зустрічей порушено ряд питань щодо співпраці відомств, з метою покращення якості надання адміністративних послуг в умовах, які на сьогодні склалися, вирішення гуманітарних питань та безпекову ситуацію в області.

Наприкінці поїздки побували у мікрорайоні Бобровиця зруйнованого внаслідок бойових дій, де знаходився та був знищений Чернігівський відділ УДМС у Чернігівській області.

Управління ДМС у Чернігівській області