Як перевірити стан готовності закордонного паспорта?

Як перевірити стан готовності закордонного паспорта?

Як перевірити стан готовності закордонного паспорта?

Зайшовши на офіційний сайт Державної міграційної служби України у розділ «Сервіси», оберіть вкладення «Перевірка стану оформлення документів» і заповніть форму.

У першому слоті форми виберіть «Паспорт громадянина України для виїзду за кордон».  Надалі вкажіть для кого оформляли паспорт: дорослого чи дитини. 

Наступний крок - введіть дані паспорта громадянина України (або свідоцтва про народження дитини), на підставі якого здійснювалось оформлення. 

Будьте уважні, обирайте паспорт-книжечку або ID-картку натиснувши на кружечок ліворуч біля вказаного документу. Введіть номер та/або серію паспорта. У ID-картки 9 цифр, а у паспорта-книжечки серія та номер із шести цифр.

Натискайте “Я не робот” та кнопку “Знайти”. 

Перевірку стану поданих документів можна здійснити тільки на наступний день після подання заяви до територіального підрозділу ДМС.

Якщо протягом 48 годин з моменту подання заяви інформація про документ відсутня у сервісі, потрібно звернутись до підрозділу у якому подавали документи.

Звертаємо увагу, що у зв’язку із обмеженими можливостями Державного поліграфічного комбінату «Україна» та труднощами пов’язаними із доставкою документів можуть виникати затримки  в отриманні документів.

 


*Статуси оформлення документів наведено в інфографіці. 

Головне управління ДМС у Львівській області