Буковинські міграційники примусово повернуть громадян Молдови, Туреччини та РФ

Буковинські міграційники примусово повернуть громадян Молдови, Туреччини та РФ

Буковинські міграційники примусово повернуть громадян  Молдови, Туреччини та РФ

Громадян Молдови, Туреччини та РФ, які перевищили термін перебування на території України та ухилялися від своєчасного виїзду, виявили працівники Чернівецького відділу та Путильського сектору УДМС у Чернівецькій області. Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП, кожного з них примусово повернуть до країн походження. По зазначеним епізодам приймаються заходи щодо притягнення до адміністративної відповідальності приймаючої сторони – мешканців Путильського району та обласного центру.

Водночас у Чернівцях, Кіцманському, Сокирянському та Хотинському районах виявлено громадян Таджикистану, Сирії та трьох громадян РФ, які проживали на території України за недійсними протермінованими документами або взагалі без жодних дозвільних документів. Порушників міграційного законодавства оштрафовано згідно вимог ст. 203 КУпАП. Також мешканців Сокирянського та Хотинського районів, які не забезпечили своєчасну реєстрацію іноземців, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 205 КУпАП. Мешканця обласного центру оштрафовано за ст. 206 КУпАП за порушення порядку надання іноземцю житла.

Поза тим, в Чернівцях за ст. 203 КУпАП оштрафовано громадянина Австрії, який не зареєстрував своєчасно своє місце проживання.

Управління ДМС у Чернівецькій області