Безбар’єрний простір у дії

Безбар’єрний простір у дії

Безбар’єрний простір у дії

Мешканка Глибоцького району Яворіка звернулася до сектору Управління ДМС у Чернівецькій області для оформлення паспорта громадянина України. Дістатися службового кабінету відвідувачці на кріслі колісному допомогли співробітники УДМС.

Як зазначили рідні пані Яворіки, які супроводжували її під час відвідування підрозділу міграційної служби, документ необхідний жінці для лікування за кордоном.

Наразі, працівники міграційної служби області роблять усе можливе, щоби забезпечити особам з інвалідністю безбар’єрний доступ до адміністративних приміщень, необхідної інформації, консультаційних та адміністративних послуг тощо.

Для цього у підрозділах встановлені пандуси, кнопки виклику, інформаційні дошки зі шрифтом Брайля. В одному з районів області створено окремий службовий кабінет на першому поверсі саме для таких категорій відвідувачів.

Також за потреби, працівники Міграційної служби можуть виїхати до місця проживання малорухомих осіб для надання адміністративних послуг з оформлення паспортних документів.

 

Управління ДМС у Чернівецькій області