Безбар´єрне середовище - один з пріоритетів

Безбар´єрне середовище - один з пріоритетів

Безбар´єрне середовище - один з пріоритетів

У Києві та Київській області міграційники продовжують створювати безбар´єрне середовище для всіх груп населення, забезпечуючи людям рівні можливості для отримання послуг. Прикладом такої діяльності є зустріч із завідувачем Лівобережного відділення виявлення та обліку бездомних осіб Будинку соціального піклування у Дніпровському відділі Центрального міжрегіонального управління ДМС в місті Києві та Київській області.

Станом на початок липня поточного року у Лівобережному відділенні облікували 3687 осіб. На нараді вирішували питання оптимізації проведення процедури встановлення особи та оформлення паспорта громадянина України безпритульним громадянам.

Співробітники згаданого відділу ЦМУ ДМС у місті Києві та Київській області застосовують індивідуальний підхід до кожного, хто звертається до підрозділу, у тому числі до людей, які потребують окремої уваги. У 2021 році в підрозділі розглянули 21 справу про встановлення особи, оформили паспорти громадянина України. А 2022 року прийнято 6 справ, які нині на розгляді.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області