Документуємо паспортними документами наших захисників

Документуємо паспортними документами наших захисників

Документуємо паспортними документами наших захисників

Захищаючи територію та суверенітет нашої України, багато військовослужбовців та учасників добровільних формувань в силу життєвих обставин втрачають паспортні документи.

Сьогодні, 6 липня, працівники Управління ДМС Рівненщини виїхали  до лікувального закладу задля оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон одному із захисників нашої держави.

Уродженець Черкаської області прикутий до інвалідного візка. У 2014 році він став на захист України, побувавши у смертоносному Іловайського котлі. Пройшовши важкі бойові випробування, отримав поранення та  контузію практично несумісну з життям.

Довгі роки лікування в госпіталях Черкас, Києва та Вишгорода привели, врешті, бійця на Рівненщину. Тут ним опікуються волонтери, які й звернулися до міграційної служби з проханням документувати закордонним паспортом – за лікування воїна беруться закордонні спеціалісти.

Віра у перемогу та нескорену міць українського народу допомагали чоловіку не впасти духом. Зичимо бійцю успішного лікування за кордоном. 

Управління ДМС у Рівненській області