УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Документуємо паспортними документами наших захисників

Документуємо паспортними документами наших захисників

Документуємо паспортними документами наших захисників

Захищаючи територію та суверенітет нашої України, багато військовослужбовців та учасників добровільних формувань в силу життєвих обставин втрачають паспортні документи.

Сьогодні, 6 липня, працівники Управління ДМС Рівненщини виїхали  до лікувального закладу задля оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон одному із захисників нашої держави.

Уродженець Черкаської області прикутий до інвалідного візка. У 2014 році він став на захист України, побувавши у смертоносному Іловайського котлі. Пройшовши важкі бойові випробування, отримав поранення та  контузію практично несумісну з життям.

Довгі роки лікування в госпіталях Черкас, Києва та Вишгорода привели, врешті, бійця на Рівненщину. Тут ним опікуються волонтери, які й звернулися до міграційної служби з проханням документувати закордонним паспортом – за лікування воїна беруться закордонні спеціалісти.

Віра у перемогу та нескорену міць українського народу допомагали чоловіку не впасти духом. Зичимо бійцю успішного лікування за кордоном. 

Управління ДМС у Рівненській області