Заходи з протидії нелегальній міграції на Київщині результативні та системні

Заходи з протидії нелегальній міграції на Київщині результативні та системні

Заходи з протидії нелегальній міграції на Київщині результативні та системні

Центральним міжрегіональним управлінням ДМС у місті Києві та Київській області на постійній основі вживаються заходи з протидії нелегальній міграції. Робота проводиться відповідно до завдань, покладених на Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії.

Відповідно до наказу ЦМУ ДМС у місті Києві та Київській області  «Про проведення заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері» відбуваються перевірки місць ймовірного скупчення іноземців-порушників.

Як наслідок – у липні на території міста Києва виявили двох громадян Республіки Індія та Республіки Узбекистан, які понад 20 років перебували на території України незаконно.

Того ж дня стосовно іноземців ЦМУ ДМС у місті Києві та Київській області прийнято рішення про їх примусове повернення до країни походження або третьої країни з подальшою забороною в’їзду на територію нашої держави строком на 3 роки. Їх також притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, у вказаний період працівниками ЦМУ ДМС у місті Києві та Київській області виявлено 549 порушників міграційного законодавства.

Заходи з протидії нелегальній міграції тривають.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області