Доступні консультації для внутрішньо переміщених осіб

Доступні консультації для внутрішньо переміщених осіб

Доступні консультації для внутрішньо переміщених осіб

У Дарницькому відділі Центрального міжрегіонального управління ДМС у місті Києві та Київській області знаходять нові шляхи створення безбар′єрного простору, де якісну консультацію, адмінпослугу можуть отримати представники усіх верств населення, і навіть там, де їм зручніше. Так, завідувачка сектору оформлення документів № 1 Наталя Павліченко провела  прийом громадян у Центрі комплексного консультування для внутрішньо переміщених осіб, що у Дарницькому районі Києва.

Найчастіше громадян цікавило оформлення паспорта громадянина України замість втраченого, первинне оформлення, вклейка фотокартки до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню 25- та 45-річного віку, а також оформлення закордонних паспортів.

У згаданому центрі можна отримати консультацію з багатьох питань, поспілкуватися з провідними фахівцями, а саме: спеціалістами Державної міграційної служби, Пенсійного фонду, Бюро безоплатної правової допомоги, Центра надання адміністративних послуг, Товариства Червоного Хреста України, Управління соціального захисту населення, Управління освіти тощо.

Надалі прийом проводитимуть  щочетверга з 10:00 до 15:00 години.

Більше про діяльність названої організації можна дізнатися на сторінці Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації в соціальній мережі Facebook.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області